Αποχυμωτής JU3708

Εύκολο στη χρήση σε συμπαγές μέγεθος!

Καθημερινά ολόφρεσκοι χυμοί για όλους με τον αποχυμωτή JU3708 σε βολικό συμπαγές μέγεθος.

Καθαροί χυμοί κατευθείαν στο ποτήρι, χάρη στο συλλέκτη φλουδών και κουκουτσιών.

Κωδικός Προϊόντος: JU3708

  • Απευθείας σερβίρισμα στο ποτήρι
  • Ανοξείδωτο φίλτρο
  • Αντιολισθητική βάση
  • Δύο ταχύτητες
  • Ισχύς: 350W

 

 

 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέρη είναι σωστά συναρμολογημένα. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι σωστά συνδεδεμένη στην ηλεκτρική πρίζα. Ελέγξτε ότι ο σωλήνας τροφοδοσίας είναι σωστά τοποθετημένος.
Δεν είναι απαραίτητο να τα ξεφλουδίσετε. Θα πρέπει να ξεφλουδίζετε μόνο φρούτα με παχιά, πικρή φλούδα, όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ ή ανανά (αφαιρέστε τον πυρήνα). Ούτε είναι απαραίτητο να αφαιρείτε τους μικρούς σπόρους από καρπούζι ή σταφύλια, αλλά πρέπει να αφαιρείτε είτε τα μεγάλα και σκληρά κουκούτσια από φρούτα όπως τα ροδάκινα, τα κεράσια κλπ.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή για περισσότερο από 20 λεπτά συνεχώς.
Όχι, τα γυάλινα εξαρτήματα της συσκευής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δοχεία για κατάψυξη, μαγείρεμα ή αποστείρωση των τροφίμων.
Όχι, μην υπερβαίνετε τις μέγιστες ποσότητες ή τους χρόνους λειτουργίας που αναφέρονται στον πίνακα συνταγών
Είναι ευκολότερο να καθαρίσετε τη συσκευή αμέσως μετά τη χρήση. Το φίλτρο πρέπει να καθαρίζεται με προσοχή με μαλακή βούρτσα σε κρύο νερό. Όλα τα αποσπώμενα μέρη μπορούν να πλυθούν σε πλυντήριο πιάτων, με εξαίρεση τον συλλέκτη χυμών. Ο συλλέκτης χυμών πρέπει να πλένεται σε σαπουνόνερο.
Μπορείτε να πλύνετε όλα τα μέρη στο πλυντήριο πιάτων εκτός από το μοτέρ.
Πάντοτε αποσυνδέετε τη συσκευή πριν καθαρίσετε το μοτέρ. Μπορείτε να το σκουπίσετε με ένα ελαφρώς υγρό σφουγγάρι. Ποτέ μην τοποθετείτε το μοτέρ στο νερό και μην ρίχνετε ποτέ νερό πάνω του.