FRESH EXPRESS

FRESH EXPRESS

Το Fresh Express + είναι ένα ευέλικτο και εύχρηστο μηχάνημα, χάρη στα 3 εξαρτήματα που σας επιτρέπουν να ψιλοκόψετε σε φέτες εύκολα και γρήγορα , από λαχανικά, τυριά έως και ξηρούς καρπούς ή σοκολάτα. Είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για την κουζίνα σας, ενώ σερβίρει το φαγητό απευθείας στο πιάτο με το πάτημα ενός κουμπιού!

Κωδικός Προϊόντος: DJ7535

  • Μοναδική  αποθήκευση των εξαρτημάτων στη συσκευή
  •  Αποθήκευση καλωδίου στην συσκευή
  •   Ισχύς:200Watt

 

 

 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Όχι, τα γυάλινα εξαρτήματα της συσκευής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δοχεία για κατάψυξη, μαγείρεμα ή αποστείρωση των τροφίμων.
Όχι, μην υπερβαίνετε τις μέγιστες ποσότητες ή τους χρόνους λειτουργίας που αναφέρονται στον πίνακα συνταγών.
Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια μικρή ποσότητα τροφής άκοπη/τεμαχισμένη/τριμμένη έτσι ώστε ο ωθητής τροφής να μην γθαρθεί από τις αιχμηρές λεπίδες.
Πάντοτε αποσυνδέετε τη συσκευή πριν καθαρίσετε το μοτέρ. Μπορείτε να τον σκουπίσετε με ένα ελαφρώς υγρό σφουγγάρι. Ποτέ μην τοποθετείτε το μοτέρ στο νερό και μην ρίχνετε ποτέ νερό πάνω του.
Ορισμένα τρόφιμα δεν μπορούν να κοπούν/τριφτούν/τεμαχιστούν. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον σωστό κώνο / κασέτα για το φαγητό που θέλετε να προετοιμάσετε και ότι το φαγητό είναι τοποθετημένο στη σωστή θέση πρώτα στον σωλήνα τροφοδοσίας πριν τον τεμαχισμό / τρίψιμο / κοπή. Επίσης, τα συστατικά που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι σκληρά και φρέσκα για να αποκτήσετε ικανοποιητικά αποτελέσματα και να αποφύγετε τη συσσώρευση τροφής στον σωλήνα τροφοδοσίας (οι πληροφορίες θα εξαρτηθούν από το μοντέλο).
Εάν τα κομμάτια των τροφών κολλήσουν στα τοιχώματα του μπολ (ζαμπόν, κρεμμύδι κλπ.), απενεργοποιήστε τη συσκευή, βγάλτε την πρίζα, ξεκολλήστε τα κομμάτια από τα τοιχώματα με τη βοήθεια μίας σπάτουλας και επανατοποθετήστε τα στο μπολ. Συνδέστε ξανά τη συσκευή και πατήστε 2 ή 3 φορές τον παλμό. ΠΟΤΕ μην τοποθετείτε τα δάχτυλά σας ή τα χέρια σας στο μπολ ή κοντά στις λεπίδες.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα υλικά που μπορούν να ανακτηθούν ή να ανακυκλωθούν. Αφήστε τη σε ένα τοπικό σημείο συλλογής αστικών αποβλήτων.
Μεταβείτε στην ενότητα "Αξεσουάρ" της ιστοσελίδας για να βρείτε εύκολα ό, τι χρειάζεστε για την συσκευή σας.
Βρείτε λεπτομερέστερες πληροφορίες στην ενότητα "Εγγύηση" της ιστοσελίδας.