PRINCIPIO PLUS

PRINCIPIO PLUS

Με τον κομψό με inox λεπτομέρειες, λευκό βραστήρα Principio Plus, απολαμβάνετε το τσάι ή τον καφέ σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, καθώς έχει χωρητικότητα 1,7 λίτρα! Γεμίστε τον άνετα από το αρθρωτό καπάκι του που ανοίγει εύκολα μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κωδικός Προϊόντος: ΒΥ1081

  • Καλυμμένη αντίσταση 
  • Διπλή ένδειξη στάθμης νερού
  •  Ισχύς : 2400W

 

 

 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Ελέγξτε αν το καπάκι του βραστήρα κλείνει κανονικά. Αν υπάρχει πρόβλημα, επισκεφθείτε ένα εξουσιοδοτημένο service.
Μην χρησιμοποιείτε το βραστήρα με βρεγμένα χέρια ή με γυμνά πόδια. Μην αφήνετε το καλώδιο τροφοδοσίας να κρέμεται από την άκρη τραπεζιού ή επιφάνειας εργασίας για να αποφευχθεί ο κίνδυνος πτώσης του βραστήρα. Να προσέχετε ιδιαίτερα τον ατμό που βγαίνει από το στόμιο, ο οποίος είναι πολύ ζεστός κατά τη διάρκεια λειτουργίας της συσκευής. Προσέξτε επίσης το γεγονός ότι ένας βραστήρας από ανοξείδωτο χάλυβα θερμαίνεται πολύ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Μην αγγίζετε τον βραστήρα από οπουδήποτε αλλού εκτός από τη λαβή. Τα παιδιά θα πρέπει να επιβλέπονται για να βεβαιώνεστε ότι δεν παίζουν με τη συσκευή. Αν το καλώδιο τροφοδοσίας είναι φθαρμένο, πρέπει να αντικατασταθεί από τον κατασκευαστή, το τμήμα after sales ή από ένα εξειδικευμένο άτομο για να μην υπάρξει κίνδυνος.
Ναι: μην τρίβετε ποτέ το ενσωματωμένο στοιχείο με πανί ή οποιοδήποτε σκληρό υλικό. Ο καθαρισμός από τα άλατα αρκεί.
Το φίλτρο αποτελείται από ένα πλέγμα που συγκρατεί τα σωματίδια της πέτρας. Είναι σημαντικό να το καθαρίζετε τακτικά με βούρτσισμα ή την εμβάπτιση σε ένα δοχείο με διάλυμα αφαίρεσης αλάτων. (Αραιό ξίδι ή κιτρικό οξύ).
Απλά σκουπίστε το εξωτερικό με ένα καθαρό πανί (με μια σταγόνα ξύδι αν χρειάζεται). Ποτέ μην χρησιμοποιείτε λειαντικά προϊόντα, σκόνη καθαρισμού, απορρυπαντικά ή άλλα προϊόντα καθαρισμού γιατί μπορεί να αποχρωματίσετε/γδάρετε το πλαστικό. Προσέξτε να μην τοποθετείτε ποτέ το βραστήρα, το καλώδιο τροφοδοσίας, το βύσμα ή την ηλεκτρική βάση σε νερό!
Καθαρίζετε τον βραστήρα από τα άλατα τακτικά, κατά προτίμηση τουλάχιστον μία φορά τον μήνα ή συχνότερα αν το νερό της περιοχής σας έχει πολλά άλατα. Για να καθαρίσετε τον βραστήρα από τα άλατα: • Χρησιμοποιήστε λευκό ξύδι 8° του εμπορίου - Γεμίστε το βραστήρα με ½ λίτρο ξύδι - Αφήστε το να δράσει για 1 ώρα χωρίς να το ζεστάνετε • Κιτρικό οξύ: - Βράστε 1/2 λίτρο νερό - Προσθέστε 25 g κιτρικού οξέος και αφήστε το να ενεργήσει για 15 λεπτά • Ειδικό προϊόν αφαίρεσης αλάτων για πλαστικούς βραστήρες: ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή Αδειάστε το βραστήρα και ξεπλύνετε 5 ή 6 φορές Επαναλάβετε, εάν είναι απαραίτητο. Για να καθαρίσετε το φίλτρο σας από τα άλατα (ανάλογα με το μοντέλο): • Βυθίστε το φίλτρο σε λευκό ξύδι ή σε αραιωμένο κιτρικό οξύ • Μη χρησιμοποιείτε ποτέ άλλη μέθοδο αφαίρεσης αλάτων εκτός από τη συνιστώμενη
Σε ορισμένες περιοχές όπου το νερό περιέχει υψηλά επίπεδα σιδήρου, η φυσική απόθεση αλάτων ασβέστη στο εσωτερικό του βραστήρα σας μπορεί να πάρει καφέ ή μαύρο χρώμα.
Ακολουθήστε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήσης: διατηρήστε το επίπεδο πλήρωσης και γεμίστε μόνο με νερό Μετά τη χρήση: Αδειάστε πάντα την υπόλοιπη ποσότητα νερού από το βραστήρα. Συντήρηση: Αφαιρείτε τα άλατα τακτικά, τουλάχιστον μία φορά το μήνα ή πιο συχνά εάν ζείτε σε μια περιοχή με σκληρό νερό.
Πριν από την πρώτη χρήση, ξεπλύνετε το εσωτερικό του βραστήρα σας και βράστε νερό μία ή δύο φορές.
Γενικά προκαλείται από συσσώρευση αλάτων στο εσωτερικό: διαβάστε προσεκτικά το φυλλάδιο οδηγιών σχετικά με τον τρόπο καθαρισμού από τα άλατα (ανάλογα με το μοντέλο). Εναλλακτικά, ο βραστήρας μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί κατά λάθος χωρίς νερό ή με πολύ λίγο νερό (το ενσωματωμένο στοιχείο πρέπει πάντα να καλύπτεται από νερό), προκαλώντας τη ενεργοποίηση της ασφάλειας. Επαναφέρετε με τον ακόλουθο τρόπο: Περιμένετε 5 λεπτά για να κρυώσει ο βραστήρας και στη συνέχεια ξαναγεμίστε με νερό. Πιέστε το διακόπτη on / off και μετά από περίπου 15 λεπτά ο βραστήρας θα επαναρυθμιστεί αυτόματα και θα αρχίσει να λειτουργεί.
Μην τοποθετείτε το βραστήρα κοντά σε παράθυρο, καθώς τα πλαστικά μέρη ενδέχεται να αποχρωματιστούν από το ηλιακό φως.
Η βάση 360 μοιρών πρέπει να περιστρέφεται ελεύθερα.
Αυτό μπορεί να οφείλεται στο σχεδιασμό στοιχείων υψηλής απόδοσης που θερμαίνουν το νερό.
Μπορεί να έχετε γεμίσει υπερβολικά το βραστήρα προκαλώντας διαρροή νερού στο εξωτερικό μέρος του όταν βράζει ή νερό έχει εισέλθει στην εσωτερική εξαέρωση ατμού που σημαίνει ότι νερό θα εμφανιστεί στη βάση του βραστήρα πάνω στην επιφάνεια εργασίας. Γεμίζετε τον βραστήρα σας μέχρι τη μέγιστη ένδειξη. Επίσης, η συμπύκνωση νερού στο καπάκι μπορεί να έχει στάξει στην επιφάνεια εργασίας.
Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ο βραστήρας είναι καινούργιος. Πετάξτε το νερό από τις πρώτες χρήσεις. Εάν το πρόβλημα επιμείνει, γεμίστε το βραστήρα στο μέγιστο επίπεδο και προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού διττανθρακική σόδα. Βράστε, πετάξτε το νερό και ξεπλύντε τον βραστήρα.
Αυτό το φαινόμενο είναι φυσιολογικό στις περιοχές με σκληρό νερό. Προκαλείται από το ανθρακικό ασβέστιο και μαγνήσιο που υπάρχει στο νερό. Συμβουλή: Απαιτείται τακτικός καθαρισμός από τα άλατα.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα υλικά που μπορούν να ανακτηθούν ή να ανακυκλωθούν. Αφήστε τη σε ένα τοπικό σημείο συλλογής αστικών αποβλήτων.
Μεταβείτε στην ενότητα "Αξεσουάρ" της ιστοσελίδας για να βρείτε εύκολα ό, τι χρειάζεστε για την συσκευή σας.