MULTI MOULINETTE

MULTI MOULINETTE

Το Multi Moulinette τα κόβει όλα, χάρη στα δύο εξειδικευμένα μαχαίρια:

  • Για λαχανικά, κατάλληλο το πράσινο μαχαίρι
  • Για τυριά, ξηρούς καρπούς ακόμα και πάγο, κατάλληλο το πορτοκαλί μαχαίρι

 

Κωδικός Προϊόντος: ΑΤ7231

  • 2 συστήματα ασφαλείας. Η απόλυτη ασφάλεια για τα παιδιά. Χωρίς το μπωλ, η συσκευή δεν λειτουργεί! Χωρίς το καπάκι, η συσκευή δεν λειτουργεί
  • Ειδικό εξάρτημα για μαγιονέζα

 

 

 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Όχι, τα γυάλινα εξαρτήματα της συσκευής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δοχεία για κατάψυξη, μαγείρεμα ή αποστείρωση των τροφίμων.
Όχι, μην υπερβαίνετε τις μέγιστες ποσότητες ή τους χρόνους λειτουργίας που αναφέρονται στον πίνακα συνταγών.
Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια μικρή ποσότητα τροφής άκοπη/τεμαχισμένη/τριμμένη έτσι ώστε ο ωθητής τροφής να μην γθαρθεί από τις αιχμηρές λεπίδες.
Πάντοτε αποσυνδέετε τη συσκευή πριν καθαρίσετε το μοτέρ. Μπορείτε να τον σκουπίσετε με ένα ελαφρώς υγρό σφουγγάρι. Ποτέ μην τοποθετείτε το μοτέρ στο νερό και μην ρίχνετε ποτέ νερό πάνω του.
Ορισμένα τρόφιμα δεν μπορούν να κοπούν/τριφτούν/τεμαχιστούν. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον σωστό κώνο / κασέτα για το φαγητό που θέλετε να προετοιμάσετε και ότι το φαγητό είναι τοποθετημένο στη σωστή θέση πρώτα στον σωλήνα τροφοδοσίας πριν τον τεμαχισμό / τρίψιμο / κοπή. Επίσης, τα συστατικά που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι σκληρά και φρέσκα για να αποκτήσετε ικανοποιητικά αποτελέσματα και να αποφύγετε τη συσσώρευση τροφής στον σωλήνα τροφοδοσίας (οι πληροφορίες θα εξαρτηθούν από το μοντέλο).
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα υλικά που μπορούν να ανακτηθούν ή να ανακυκλωθούν. Αφήστε τη σε ένα τοπικό σημείο συλλογής αστικών αποβλήτων.
Μεταβείτε στην ενότητα "Αξεσουάρ" της ιστοσελίδας για να βρείτε εύκολα ό, τι χρειάζεστε για την συσκευή σας.
Βρείτε λεπτομερέστερες πληροφορίες στην ενότητα " Εγγύηση " της ιστοσελίδας.